Meh

Men vaff – jag missade ju en grej.
Vi anläde hem från dagis, gick uppför trappan, in, tog av dojjor, och alla gick åt sina håll…
Malcolm liksom hopp-i-skuttade ut igen, nerför trappan, såg sina småbröder, och satte sig nedanför trappan, där de befann sig. Han satt, med rumpan i marken, och knäna liksom bredvid, om ni förstår.
Jag satte mig på huk, berömde honom – igen (eftersom han har kämpat ett par månader med att försöka förstå detta hallaballoo med morsans och farsans eurori över enstaka kissningar i bushen/stranden/diket), och sa ’Vad otroligt duktig du har varit idag, utan blöja, och allt!’ Han fortsatte att kasta småsten på sina småbröder (dock i ett mer ’Hur många barn får jag när jag blir stor?’-manér), och log lite.
Jag fortsatte med ’post-dagis-hämtningsbestyr’ (lämna in glass i frysen, mjölk/mejeristuff i kyl, och blaa, låsa lådcykel, samt lägga över regnskydd på densamma, och andra av samma rolighetgrad liknande sysslor). Jag vände tillbaka mot själva huset, Malcolm satt kvar och lattjade med småbröderna, höjde sin röst och sa ’MAMMA! Jag har kissat ute i naturen!!’
Jag blev både jätteimponerad , men samtidigt oerhört misstänksam… ’Jaha, vad bra!’ (…)
Och så tittade jag närmare (men tog absolut inga bilder, han är i en ålder att förstå att vissa lägen av fotografering är offending), och såg att hela grenen (samt Vansen belägna under rumpan) var vätade. Blöta, helt enkelt.  Utan tillstymmelsen på förutsättningar i form av blött underlag, regn, eller så.

Men another day, another pee-experience.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s