LEGOLEGOLEGOLEGOLEGOLEGOLEGOLEGOLEGO

Lego.

Kan bara vara glad och nöjd över att Lorentz och Malcolm Ä L S K A R Lego, det är ju typ världens bästa ’leksak(er)’. De har sitt rum på ovanvåningen, och hänger där i princip hela tiden som de är hemma. Jag är bara glad att de föredrar Lego framför Netflix (oftast en massa crap-hulken-filmer, eller Pòkemon, eller så) eller iPadspelande. (Fast det är klart, att det vore kul om de var lite mer sportiga, ville sparka fotboll, träna på att cykla, eller så. Dagens I-landsproblem).
Just nu är det en Legofas, de jobbar i koncentrerade perioder, verkar det som. En sak i taget, inte så mycket multitasking. Rummet är numera tapetserat med
Bild
Lorentz fick en ’Hero Factory’-byggsats i förrgår, som han byggde ihop alldeles själv, och var mäkta stolt över det. Förpackningen och ’kartan’ (beskrivningen) sparades, klipptes ut, och monterades upp på väggen i deras rum. (Jag som sett till att täcka deras väggar med – i mina ögon sett – ’snygga’ affischer, för att undvika för mycket Spindelmannenposters, men han hittade en liten, liten spot där han kunde sätta upp sina idoler. Tji fick jag. Fast det är ju faktiskt inte mitt tum…)

Bild
Malcolm nöjde sig med sin favorit, Spindelmannen, samt Venom.

Bild
Malcolms pryl är att göra muterade gubbar, med konstiga armar, och jätttttemånga huvuden, och intressanta hair-dos. Kanske mest för att Lorden inte är så tillåtande när lille Mackan vill ’hjälpa till’ med husbyggena…

Lorden jobbar mer med avancerade byggnadsverk.
Bild

Några som verkligen portas i dörren är de här små demolition-männen:
Bild
De motas lik Ollar i grind, av en lite mer hårhänt dörrvakt (Malcolm), och en verbal dörrstopp (Lorentz)

Tja, lite småsvårt är det ibland att leka Koffi Annan bland de små gossarna (men har man bara ett par bollar till hands, är det inte så svårt att avleda Silas och Rufus)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s