Gå-in-i-väggen- samt rötjutsdebut

Alltså de här två minsta… Det är liksom bara att kavla upp ärmarna och köra:

Bild

Bild
(De triggar liksom igång varandra med allehanda hyss, och skrattar så de kiknar. Man har inte hjärta att avbryta. Kan hända att det var en dålig idé att visa hur man på ett jättekul sätt kan spotta vindruvor så att det liksom säger plopp/flupp – ni vet – en gång för ett tag sedan. Det verkar ha satt spår hos framförallt Rufus.)

Fast värre var, att ett glas rödvin hade glömts kvar (så oerhört sloppy! Kommer I N T E att hända igen, om jag får bestämma) på vardagsrumsbordet. Morgnarna kan vara lite full-rulliga, så att säga, vissa dagar (och nu snackar jag inte om full-delen av det uttrycket, utan att det kan vara en smula körigt). I morse gick jag upp själv med alla fyra, och pendlade som värsta jojon upp och ner och upp igen (och ner igen) (och se’n upp); tvillingarna rusade runt i husets nedre plan efter vällingtankning, Lorden och Mackan byggde som vanligt Lego i sitt rum på ovanvåningen, men ville alltsomoftast ha hjälp med att sätta på olika gubbars armar, och så. Det känns också som en prio ett-sak att hörsamma deras rop, för i övrigt blir det naturligt att de mest hjälplösa barnen, Rufus och Silas (om ni förstår vad jag menar – de som sätter små prylar i halsen, och i allmänhet inte klarar sig på egen hand så bra) får i princip all uppmärksamhet. Därför missade jag denna vinglasdetalj. Men blev snart varse densamma
Bild
Kanske inte ser så farligt ut, och tur att köttsoffan går i rött, men betänk då två små vinkillars WRATH när jag lyft bort dem från marinaden, och den kuliga leken, ’jag ska måla hela huset, lilla mamma (med rötjut)’, samt ass-whipening av deras ansikten, händer och hjässor. Det blev lite dålig stämning.
Bild
Rufus ba: ’Vaddå, jag har inte gjort nå’t!’
Bild
Silas: ’Nä, vi har inte gjort nå’t.’

Sure Bellman.
Bild
En hjälm med Malcolm uti

Malle och pappan tog moppen och köpte sushi till middag. Malcolm utan blöja! (Fast eh… både blöta och hårda accidents did happen idag. ’Mamma! Malcolm har som ett spjut i kalsongerna!’, sa Lorden. Det rörde sig om ett rear end-spjut, om någon undrade). Okej, sorry for sharing. Men det är alltid härligt när man får dra lite på smilbanden mitt i eländet (vilket jag gör typ 30 gånger om dagen. Minst. Jätteminst.)

Och i och med gårdagens lite traumatiska incident,

Bild
The candy snatchers (di två snubbarba hittade Lorentz’ lördagsgodispåse, och käkade upp typ allt)

så var det ju en jävra tur att Lord fick gå på kalas idag, så att han fick sin godisranson för veckan.
Bild
Ej hundbajspåsar, enkom svarta goody-bags (helt i Goth-Lordens smak) (och ni ser väl hur exalterad han är, min kamera-poserande förstföding..!)

Bild
Ice ice babies Snor-Silas (tv) tog själv på sig Axels kepa (och gick sedan in i en vägg, eftersom den ju var lite för stor). Nu är de minsta så stora att man inte kan servera efterrätt till någon annan, utan att S o R sträcker ut armarna och säger ’Uh, uh, uh..!’, indikerandes att de inser sin syskonmässiga rätt till detsamma som övriga får.

Bild
Man fattar inte hur mycket de får plats med i sina magar…

Bild
…och så hela det här mäktiga posseet

Good nite!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s