5 männskor i en hoj

…föranleder hjälmtvång. Har faktiskt äntligen kommit till insikt med att små människor lättare kan ta till sig idén om detta bökiga plagg (?) om man föregår med exempel (om exemplet är gott eller ej, det vetefan…) Efter många undanflykter, år av ursäkter, fann jag äntligen en anledning att bära hjälm. (Att sedan cykelhjälmsdesigners ligger lika lite i modemässig framkant som t ex japanska bilformgivare – det är en helt annan femma. Dessutom tror jag nog att jag är en pantertant, för jag kan inte riktigt släppa leoparderna.)

20130829-163039.jpgEn s.k. selfie. Hjälm-selfie.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 5 männskor i en hoj

  1. Marina skriver:

    Vacker/t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s