Fortsätter framåt, uppåt

Bara bra nyheter: hälsan fortsätter att med styrka och bestämdhet anamma faktumet att jag ÄR FRISK! HÖR NI DET?! Vägrar tro på någonting annat.

Idag åkte vi på en liten utflykt till Ekerö. Det var en veteranflyguppvisning på Skå Flygplats. Det var väldigt härligt väder, och som gjort för flygplansuppvisning av gamla propellerplan. Nu hade man ju fullt sjå med att hålla ordning på olika ungar, så att jag faktiskt kom av mig med att ta kort på annat än just dessa. Malcolm laddade med att ta en liten powernap (trots att Rufus, som satt med sin mun, facing Malcolms ansikte och GASTADE merparten av vägen, så var Malcolm i detta läge (med sin polare, ’Venom’, i grenen):
Image
Så oerhört trött.

Väl framme, så var alla hungriga och törstiga (spelar ingen roll hur man timar in lunch, som barnen faktiskt åt en masse precis före avfärd, sjön/bilen suger). Vi köade för körv. Och sedan försökte vi alla peppa Malcolm att stå ut med oväsen samt vind (hans värsta hatobjekt, det var väl en 7–8 sekundmeter, eller så. Mild mesbris, eller så, som vilken surfare som helst skulle kalla det). 
Image
Mac, Silas, Lorden, och Rufus, som försöker kicka bort Lorden från vagnen/tronen, han fyller ju trots allt 5 i augusti… men är en liten slacker. Föredrar att bäras fram. Och så morsan.
Image
McLaren eller kunga-vad-det-nu-kan-heta – färd; såsom Lorden föredrar att färdas.

Detta bland en del andra orsaker, såsom vind, och oväsen, och ett ganska obefintligt intresse för motordrivna, flygande farkoster, ledde till att vi bestämde oss för att sjappa, efter någon dryg timme på vischan. Silas och Rufus ogillade att vara fjättrade till sin vagn (dom har ju börjat att inse att dom har ben, som dom faktiskt vill använda), och så vidare, ledde till färd hemåt.
Image
Väl hemma, fick dessa små snubbar ÄNTLIGEN testa sina lemmar. Silas (bak i bild) ligger motoriskt ett steg framför Rufus; han körde kast med stor boll, och apportera, i förra veckan, som nu Rufus testar. Förortsmattan är nog bra övning för balanssinnet (tröstar sig AD-morsan med) (Fast det är också VÄLDIGT kul att hoppa!)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s