VÅÅR!

Nu törs jag ta ordet i mun; det ÄR faktiskt vår! Så föribannat skönt. Till och med den intill vår tomt liggande allmänningens enorma snöploghög har tinat (så sent som igår). Jag tar inte ut ett skit i förskott. 

Image
Lorden och Mackan. Lagom entusiastiska i Hellasgården. Image
Mån om sin image. Betydligt gladare IRL.
Image
Den lille Mackan. 3 år om exakt en vecka (!). En blåsthatare av rang. 

Rufus och Silas var på utflykt med Halotte. 

Välkommen säger vi till VÅREN!

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till VÅÅR!

 1. Tove skriver:

  Elin! Varje gång jag är här på din fina blogg så blir jag påmind om hur bra du är på att skriva. Så: SKRIV MER! SKRIV OFTARE!

  • allabarnen skriver:

   Tove! Tack – verkligen. Att få höra något sådant från dig, den flitigaste (favorit-) bloggerskan och löparen gör mig jätteglad! Jag vill skriva mer och oftare, har bara så svårt att klämma in det i mitt liv. Men du hällde nu lite bensin på den falnande glöden..! : *

   • Tove skriver:

    Ja hurra! Jag vill höra om nya jobbet, livet, barnen, allt! Och du, tack. Det var väldans snällt sagt. Men jag är helt med dig, hur hinna allt man vill…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s