Saker man gör när huset genomgår renovering

• Man hittar en liten t ex avokadoklet på något barn, och i brist på både tid (att kuta till en papperskorg eller hushållspappersrullen) och vatten (finns inget att tillgå på entréplanet i huset), stoppar man in kletet i munnen. Hittills utan otrevliga överraskningar.
• Man hittar en 10-månaderstvilling, överlyckligt krypandes på golvet, med en wienerkorv i ena handen. Han hade helt enkelt öppnat kylskåpet, och en körv hade ramlat ner i huvudet. Sjukt nöjd Rufus.
• Man kan hänga tvätt parallellt med att man steker pytt-i-panna i sitt temporära kök i tvättstugan (dock undviker jag detta i mesta möjliga mån, då stekosiga kläder är väldigt ohärligt. Men man KAN.)
• Man konsumerar löjliga, skämsstora mängder hushållspapper, eftersom det är så roddigt att kuta ner i källaren när man ska torka av olika ytor.
• …och likt ’hur långt är det kvar’ är man sitter i bilen på väg till t ex Torekov, så upprepas frågan ’när är köket klart’, typ fyra-fem gånger dagligen. Kanske mest för att jag lovat Lorentz och Malcolm att dom ska få ha ett litet kalas när bygget är klart. Som man bäddar, får man ligga.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s