Äh, va faan

Känner hur mitt ’Ior’ präglat den senaste tidens inlägg här. Förvisso har skit, elände, baciller, olyckor, och utslagna tänder haglat över familjen, men – vi lever, är glada, och har det ju förhållandevis extremt bra. 
(Att se’n Lorentz varit sjuk hela veckan, tänker jag bara nämna så här i en parentes, för så ÄR det ju med ett fotbollslag med ungar, och skol- och dagisbacillhärdar. Under denna pestens tid nov – feb: alltid, A L L T I D någon som är sjuk. Lika bra att acceptera.)

Image
Idag var dock sjuklingen väsentligen mindre sjuk än igår. Fick jag för mig. Han ville baka, smaka smeten, feberfri hela dagen, och var hyfsat uppåt. Okej. då blir det dagis imorrn.

Så kom detta (händer aldrig nuförtiden med Lorden).Image
Tänker att det var för att han var så SJUKT uttråkad efter en veckan med pusselläggning (som han f ö är helt galet bra på, måste jag säga), Angry Birds, Plants vs Zombies, rita hulkzombiesar och plöja igenom Netflix hela utbud.)

Nu till något helt annat.
Dagens bästa nyhet:
Image
Och vi ska dit! Jag och maken. Har skrattat mig till kramper till denne man.

Och dom här, asså.
Image
Våra små buddor.

Och om vi nu gräver ner Ior i en djup grop, och snackar GLADA nyheter: Malcolm. Han är friskare än någonsin, hans finfina sidor, och hans jävligt ljuvliga humör är liksom accentuerade. Han är i prima tipptoppform, och bara DET är nog för att hålla en över vattenytan. Han glider ständigt runt i Lorentz med muskler överösta Spindelmannendräkt (jag har lärt dom förhandla: ’Lorentz, om du vill låna Malcolms nya dinosaurietröja, så måste du låna ut någonting till Malcolm. Kanske att han kan få låna din Spindelmannendräkt…?’ Funkar svinbra. Oftast.) Önskar igen, Tim Cook, att man kunde ha ett iCloud för allt kul som barn säger och gör. Di små genierna.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s