Alla barnen

(och dom vuxna) går på antibiotika. Spektramox (Malcolm), Amimox (Lorentz), Cefadroxil (jag själv), och så tre pers på Kåvepenin. Eventuellt fyra (vet inte vad Axels mamma bestämde sig för till Axel, men troligtvis Kåvepenin; Normas halsmandlar är bortopererade, så doktor/mamma Jenny [de störstas mamma, f ö ÖNH-specialist], tyckte inte att Norma behövde antibiotika). Jag: Halsfluss, Malcolm, sin septiska adenit, Lorentz toncillit, Silas – den tredje öroninflamationen (på två månader; ett rör ska inopereras i hans vänstra öra, fick vi veta sist hos Öron-näsa-hals-läkaren), och pappan till alla har haft ont i halsen, så vi bestämde oss för att göra rent hus: ut med alla bacilljävlar. NU! Raus!!

(Äh, fy faan, bildgooglade på ’Streptokocker’, det var WAY too nasty att representera detta inlägg. Fantasi, people, fantasi.)

Tar en lite mer upplyftande illustration till hur streptokocks-sons-of-bitcharna INTE påverkar somliga:
Image
Mina små glada ormdudes

Februari månad – må du snabbt vara över. Inte bara på grund av ovan nämnda bacillhärd, utan också för att nästa vecka stundar begynnelsen av kökets renovering. Ser ENORMT mycket fram emot att det ska bli klart, men DREAD den (eller dom) månad(er) som detta ska pågå. Ett hem för 8 individer utan kök… Mm. Det blir spännande! 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s