2013-02-02 kl. 14.22

Idag skulle Rufus och Silas få sina namn – på ett lite mer ordentligt vis.
Gudfar var i stan, min äldste bror, Johan, tillsammans med sin Elin med deras lilla gemensamma bula, en överraskning som ska komma i mars (såsom så många andra viktiga barn i släkten; Axel, Rufus och Silas, Walter – mitt och Jespers gudbarn, tillika Jeppes bror Mårtens lille son, Elli [ingen närmare presentation required]), så nu kunde det ÄNTLIGEN ske.

Johans (och Elins) ankomst var starkt förknippad med en postum julafton för framförallt Lorentz och Malcolm, som stod på dörrmattan och inväntade jultomtens sändebud från New York.
Image
Johan hade med sig en koffert FULL av gåvor (påminde starkt om den jultomte jag förknippar just jultomten med, nämligen min/vår farsa Hasse; liksom FULL av iver att få dela ut sina med kärlek och stort engagemang inhandlade presenter) – Elli, Norma, Axel, Lorentz, Malcolm – alla fick paket. Walter och David – kusinerna tittade storögt på.
Image
Eftersom det idag var min tur att lägga Lorentz och Malcolm (som fick typ hela Marvels presentbutik i present), kan jag vittna om att dom båda klamrade sig hårt fast om två av dom många prylarna som Johan och Elin kom med. Lorentz hade denne Venommask som kudde vid insomnandet, och Malcolm sin ’Svarta Pindelmannen’ hårt hållen i sin högra hand.

Image
Men här är en av dom två huvudrollsinnehavarna för dagen, nämligen Hans Rufus Henry (fast jag trodde det var Jan Silas Sebastian på Instagram. Enäggstvillingar, asså. 10 månader och en vecka senare, and I can’t still tell them apart…………)
Image
L’autre. Vet ej varför jag kör franska, men dagen blev liksom lite fransk, på nå’t sätt (i min hjärna)

Och temat: tux, så: Le gateau
Image
(OBS! Jag tar INTE åt min äran för denna tårta, l’éxecution är Ateljé Tårtan, och den eminenta tårtmakerskan Pernilla Kamras (som f ö berättade att hennes farmor är enäggstvilling, och 99 år gammal…! Bara en SÅ’N sak…!)Image
Själva akten… tja, den innebor en av mormor uppsamlad skvätt av Kattegatt på sina små hjässor, och kärlek, pussar och kramar från far och gudfar

Och ALLA barnen – nu äntligen på kort:
Image
ALLA BARNEN! Walter (vår gudson) längst t v, David (hans bror), Lorentz, Elli, Malcolm, Silas, Norma och Axel med Rufus i knät – HELA posseet! Inte lätt att få det gänget att fastna på kort, asså!

Image
Och så dom här två – FRISKA – små hjältarna, Silas (Cookie monster), och Rufus (Bumble bee), i av gudfar med Elin inköpta dräkter. Göttoberts.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s