Septisk Adenit

Det var inte påssjuka. Eller halsböld. Eller halsflus. Utan Septisk Adenit. Vi har ju varit sjuka, och infektionen som Malcolm drabbades av för en – två veckor sedan, utmynnade så småningom i denna bakterieattack på lymfkörtlarna. Nu har övriga teorier om hans tillstånd undanröjts, och detta konstaterats. Jesper vakade över den lille skrutten idag, själv har jag genomgått ett smärre oralt ingrepp. Njut av följande bildfest:

Image
Före. Ser tuff ut. Men kände mig oerhört oball.
Image
Se’n kom den här lite obehagliga huvudbonad på, och då kunde jag visa mitt rätta ansikte där inne bakom.
Image
The first cut is the deepest. Roten skulle ut. 
Image
Hej svejs, rot!
Image
Japp. Ute.
Image
Kolla själv! En gammal rutten rot, anno 1978. Se’n dog den. Crazy att den suttit fast i 35 år…!
Image
Nu ser jag ut så här au naturel. Men jag har en protes… Den får ni se en annan dag. Nuff äckel för idag.

Lille Malcolm. Han är på ett SJUKT tråkigt ställe, med tråkiga väggar, trist mat, oskön huvudkudde (men en rolig pappa!), men han bara skrattar. Och är glad. (I synnerhet efter en Ipren! Börjar misstänka att den Columbianska maffian har mixtrat med dessa suppar…)
Image
Pluttskrutt.
Image
Sjukhusstylee-säng.
Image
Efter min orala kirurgi, längtade Jesper efter sushi, och Malcolm efter pommes frittes. Malcolm åt två, kanske tre stycken. (Jesper ritade på halsen igår, för att kunna kolla svullnadens ev förändring). Mac with Mac, helt enkelt.

Image
Jag och Jesper insåg att Malcolm förunnats med ett riktigt mäktigt namn – Bo Malcolm Lee , när vi satt där på röntgen för att kolla ultraljud på Mackis hals. Man ville utesluta en abcess/halsböld. Vilket gjordes.

Så. Nu är han kvar. Med pappa Jesper i natt. Hans sänka / CRP var avsevärt högre i morse än igår (140 idag, 33 igår). Förhoppningen är att den ska ha sjunkit ordentligt till imorrn, så att pöjken får komma hem och deltaga i helgens namngivning av tvillingar! Det viktigaste av allt, förstås, är att han blir frisk…! Vi får väl klampa in, mormor, farfar, morbröder, kusiner, farbror, fjorton syskon, et al på Sachska barnsjukhuset, om inte annat…

(To be continued…)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s