Back on track

Typ.

I princip helt återställd. Lite Marianne Faithful över röstläget, men i övrigt helt okej. Rufus äter typ som vanligt, Malcolm är nästan lika glad som vanligt, det enda som på honom vittnar om en dålig förra vecka är ett rödfnasigt munområde – lite clownmässigt i formen – men avsevärt mer narig.
Idag har Lorentz och Maclolm varit med Charlotte på Skansenakvariet, jag, Jesper och twins har varit och köpt olika blandare till alla dessa badrum som genomgår renovering. (Nu låter jag som Mickan i Solsidan, SÅ många badrum har vi ju inte, men tre. Och två av dessa ska ha olika nya grejer. Och ett av badrummen har två handfat och en dusch. Därav detta plural.)

Anyhow. Rufus och Silas blev igår 10 månader. Det är ju inte klokt! Fan, tiden rusar! Man hinner ju inte med…!

Image

120326. Ännu ett magiskt datum.

Alldeles jättesnart är dom alltså ett år. Obegripligt.
På lördag – den 2/2 (så klart), klockan 14 (så klart) ska vi äntligen namnge di små gossarna här hemma. Familjen – mormor, farfar, morbror Martin, Elli, gudfar Johan (med tjej), farbror Mårten, med familj, och så vårt pack deltar i festligheten (…). Det blir fint.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s