39,7°

Kan inte minnas sist jag var sjuk. Alltså riktigt sjuk, sådär som människor blir ibland, och som jag aldrig har fattat hur dom kan bli. Feber, sängliggande, obefintlig aptit, apatisk i största allmänhet. Helt orkeslös. Kombinationen sjuk mamma och fyra småbarn plus två tonåringar (eller en och en halv) är inget bra. Men så har man ju världens bästa man, som styr och ställer upp. Sicken tur. I övermorgon är det 9 år sedan vi blev tillsammans! Sicken jäkla tur, asså. ❤
Image
Mina grabbar, knappt 10 månader sedan. Time flies.

Nu mår jag fortfarande rätt pissigt, och Rufus är febrig. Malcolm är hemma från dagis sedan fem dagar. Får väl invänta Silas och Lorentz, för mycket tyder på att det är influensan vi drabbats av. Hoppas att Jesper klarar sig denna gång. Axel och Norma är hos sin mamma denna veckan, så kanske, KANSKE klarar dom sig undan skiten.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s