Let’s do this

Okej. Nytt år, ny vecka, ny måndag. Att dom alltid känns så sega. Men så händer följande:
Tvillingarna släpptes ner på golvet, och krälade (kryptekniken varierar mellan dom två i kvalitet, om jag säger så) fram till badrummet och badbaljorna som stod upp och ner, och körde nå’n typ av Bill Ward-trumsolo (fast i stereo), så då var det bara att inse att det enda som skulle få dom nöjda var att stoppa dom I baljorna – utan kläder, i vatten. Ja, ni ser själva. Having a laugh/bath
Då vände det, och måndagen kändes plötsligt Så mycket bättre!

Och min guddotter Tyra fyller 11 år idag.
Image
Saga, 13, och Tyra, 11 idag, med tvillingar i knäna, bild från i somras

Image
Lorentz tycker att Tyra är ’väldigt vacker’, så man kan säga att han hade lite tur i oturen i somras när han fick FULL attention från BÅDE Tyra och Elli efter en knäskada

Har varit en helt värdelös gudmor i hela hennes liv, men nu, ska det bli ändring på det. Ringde till henne i L.A. alldeles nyss, och hon verkade nöjd med livet. Hon hade fått en fartball (?) (tror jag den hette) i födelsedagspresent (dock ej av mig), lite oklart vad man har den till, men jag föreslog att hon skulle använda den mot nå’n mindre bussig typ. Och så hade hon fått en dirt bike. Det lät ju kul! Typ som en moppe för barn. (Själv har jag inte skickat något paket, eftersom jag skickade hennes syrra ett fint [och lite dyrt] armband på hennes fölsedag, men det försvann i posten. Så därför har jag en presentkurir, i form av Tyras farmor [och farfar], som är på besök i L.A.)
 
Och Lorentz – iförd sedvanlig Spindelmannendräkt, samt Malcolm, iförd Batmanmantel (fin julklapp från mormor) gick sin första dag på dagis, sedan den 21/12. Dom verkar nöjda.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s