Jahapp.

Så här kul blev det idag:

Image

Immun mot kräksjuka verkar jag vara, men mina tänder är tydligen inte ståndaktiga mot att få ett knivskaft slängt mot min framtand av min älskade lille MacDaddy. Inte så kul, såhär i juletider, kommer nog att kosta en slant. Men så här kan man i alla fall inte se ut – tvillingarna började gråta, Lorentz såg ut som om han ville adoptera mig till nå’n annan, fast Malcolm bara log. Själv vill jag mest bara gråta – det är detta jag brukar drömma mardrömmar om. Ska nu inackordera mig i tandläkarstolen klockan 13.10 imorrn, och kommer förmodligen pendla mellan den och hemmet och dagis dom närmsta veckorna. Har en viss erfarenhet av det här med utslagna eller trasiga framtänder (slog ut mjölktänderna som 3-åring, dom sprillans nya framtänderna första dagen i första klass, och sedan har det varit en massa rekonstruktionsbyggen, flisor och sprickor och skalfasader – och allt vad det heter under åren.)

Får köra en Jihad jane imorrn när jag lämnar på dagis.

Image

Intifada i Enskede

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s