En fredag jag sent ska glömma.

Tack o lov. En avkomma tycks ha klarat sig undan kräkskiten, tre små pojkar mår i alla fall väsentligen bättre. Malcolm ville till och med idag ha ’fruskot’ klockan 13 (fil och flingor), han har inte ätit sedan i tisdags, och velat sova ett par tre gånger extra (brukar sova mitt på dagen). Han hade 39° igår, och var inte ett dugg lik sit normala jag. Jag vaknade klockan 4 av… exakt ingenting, utom panik: varför hade ingen av Lorentz eller Malcolm kommit över till min säng? Lorentz kommer alltid in (varje natt), och Malcolm har varit dålig (på ett eller annat sätt) denna veckan (Silas och Rufus sover med Jesper i källaren. Vilken superhjälte han är som tar nätterna med dom…!) Jag var tvungen att gå in och känna på Malcolms andetag, SÅ dålig har han varit. Normalt är jag inte SÅ nojjig av mig, men han har verkligen varit sjuk.

Glädjen över att få i dom små liven åtminstone några skedar gröt utan att det sprutar/rinner ut ur dom är obeskrivlig. Kände mig helt schizofren igår när jag satt och matade Silas och Rufus, och Rufus inte ville ha alls, och grät, och grät (jag: såg ut som en ledsen clown), och Silas ville äta (mina mungipor: som en superhappy clown).

Image
’men lille gubben!’

Image
’bra, Silas!’

Tack och lov. Vi överlevde. Det har varit en helvetes vecka. Slut är den inte, men än så länge lever vi alla.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s