5 år!

Igår, den 6:e oktober, firade jag och min man 5-årig bröllopsdag. Ett perfekt tillfälle att fira stort! Vilket vi gjorde. Jag fick på morgonen en löjligt fin present, så dagen började ju strålande. (Det var en mycket fin klocka.)

 Image

6/10 2007, Axel, Norma, Elli, och så vi.

Axel och Norma var ju hos sin mamma, en bror tog hand om sin gudson, Lorentz, Jespers om sin dito, Malcolm, och så Charlotte med tvillingarna.  Det behövdes arrangeras, och has is i magen, för det är ju influensa och skit som går, och hela arret kunde ju ha gått käpprätt åt fanders, men ICKE! 
Jeppe och jag drog in till stan, checkade in på Grand (tanken var att hela grejen skulle vara en överraskning för Jesper, men för det första är det inte min styrka som människa att hålla sån’t inom mig, och för det andra hade jag ju varit tvungen att be honom att inte ha någon jour denna helg, t ex. Eller andra planer, för den delen.) Till slut började han få upp förväntningar på utomlandsvistelse, och jag ville inte att han skulle bli besviken, så överraskningsmomentet uteblev. Men därmed inte sagt att varesig han eller jag inte var löjligt lyckliga över att i ett helt dygn inte i första, andra, tredje, fjärde, femte eller sjätte hand behöva tänka på några andra än oss själva. Dygnet flög iväg, så fort det gick, men att få avsluta flera meningar i följd till varandra, gå till Teatergrillen och äta en fantastisk middag (som ännu en välsignad bror bjussade på), sova i ett svalt, nyrenoverat, superfint rum, med fransk balkong, de skönaste, frasiga satinlakan och utsikt över vattnen och slottet, ostört en hel natt – mycket mer än så kunde man väl inte begära. 

Och allt vi inte hann med på detta dygn, såsom att gå till gymet på Grand, köra några Spa-behandlingar, eller kolla klart på den senaste säsongen av Weeds, får vi väl ta om fem år igen. Helt enkelt.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 5 år!

  1. Marina Renck skriver:

    Så lyckat att det blev så lyckat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s