Mayhem

Vi bygger om. Till att börja med ska källaren ska fräschas upp (inkl avloppsrörsbyte… dvs bilning i betonggolv, damm och skit, byggubbar, missförstånd, havererade tidsplaner, damm som stiger uppåt i huset, unt so weiter.) Suck. Stön. men det blir ju skönt när det är klart… Kanske. Källaren har vi ingen större stress med, men om det som skulle ha tagit två veckor enligt initial offert, nu inte ens är halvklart efter tre veckor, så undrar man hur det ska gå när köket i denna 8-mannafamilj ska genomgå en total makeover. Ja, jösses.

Jag lubbar på. Dagligen nu i en vecka, är mäkta stolt. Igår joggade jag 8,7km nonstop, inte fort, men ändå. Utan 34 kg vagn att baxa framför mig. Det är riktigt skönt när man känner att det går framåt! Snittade på typ 10 min/km i måndags, nu 7.30. Det är ju inga OS-hastigheter, jag vet, men med tanke på hur otränad jag är, så får man ändå se det som framsteg.

I morse vaknade Malcolm (som brukar sova som en absolut stock) klockan 04.00, och var skitförbannad. Troligtvis fortfarande sömndrucken, och i en av sina drömmar (om Spindelmannen, vad annars), men han gjorde det omöjligt för mig – och sig själv – att somna om. Annars är jag enormt tacksam över att alla fyra små grabbarna – alltsomoftast – sover natten lång. Mycket klarar jag, men sömnbrist gör mig till en sur jävel.

Image

Evil E

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s