En promenad på 800 meter

kan upplevas som en 10-milamarsch. Om man är 2 eller 4 år. Nu är det ju trots allt höst, inte speciellt kallt, inga snödrivor, och så länge hällregnet inte just häller ner, så kan man ju faktiskt gå till dagis. Tycker jag. Det är lite pest eller kolera, för går vi, så vill Lorentz cykla, men Malcolm åka bil. Och åker vi bil, så vill Vrålens (som han numera kallas) cykla. Dom enda som håller sig coola oavsett är Silas och Rufus.

Känslorna svallar. De två ’stora’ brorsorna hittar alla möjliga små detaljer att tjafsa om, och den ene dramadrottningen efter den andre löper amok. Just idag lämnade vi springcykeln hemma, och då fick jag istället agera mula, och dom två bråkstakarna turades om med att sitta på mina axlar. Tills jag kastade in handduken, och dom fick gå.

Image

En bild säger mer än tusen ord.

Image

Notera Malcolms leksak (som egentligen är Lorentz’) i handen. Venom. Den som hela hans liv just nu kretsar kring.

Image

(Jag är lite osäker, men gissar att man här diskuterar vem som är den rättmätige ägaren av just Venomfiguren.)

Image(…och troligtvis även här. En diskussion som aldrig tar slut, kan jag säga.)

ImageOkej. Skit samma.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En promenad på 800 meter

  1. intetillsalu skriver:

    Alltså. Din blogg. Jag skrattar ihjäl mig ( och det får jag verkligen inte göra, Teddie sover här bredvid:)).

  2. Marina Renck skriver:

    Jag skrattar ihjäl mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s