Tyrannosaurus Renck

Lorentz filosoferade lite vid frukostbordet. ’Mamma, varför ser dinosauriefotavtryck ut så här?’, sa han, och höll upp tre fingrar. Jag gick – så exemplariskt pedagogiskt – och hämtade hans Schleich-leksak, och sa: ’Kolla här. Hur många tår har den?’ ’Tle’, svarade Lorentz uppriktigt. Nöjd med min geniale pöjk, sa jag ’Bra!’ (han har inte alltid synkad koll på antalet fingrar matchat med rätt siffra ) ’Och kolla här – hur många fingrar har den, då?’ ’Två!’ (upphållandes en peace-hand) Lite väl lycklig över hans fingerräkningsframsteg, ropade jag ’BRA!’ ’Och kolla in vilka många tänder…!’ ’Ja,’ sa Lorentz. ’Men dom orkar jag inte räkna, fast tungan kan du få räkna om du vill!’ ^_^

Image

Rencks T-Rex

Och idag är mina små körvungar tre månader! Shit, how time flies…

Image

Rufus med pappersflugehaklapp

Image

Och Silas

(Nu är det inte så svårt att se skillnad på dom längre, eftersom Silas ömsat hår, och går under the nickname ’Skalle-Per’) 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s