En extra bra dag

Det känns ju sådär att man drabbas av lite – vadskamansäga – ångest inför röda dagar. Den ständigt sig infinnande känslan av att vara otillräcklig liksom griper tag om mig, och jag fattar inte hur det ska gå. Då blir man ju översvallande lycklig av att man har så många braiga människor i familjen. Man vill ju att varje liten individ ska få ha kul på lediga dagar, och den 6:e juni fick Lorentz dubbelt upp av ’Lolit!’ i det att han fick sova över hos kusin Elli och morbror Martin på tisdagkvällen

Image

 

och dessutom dra till Grönan med sin älskade kusse på onsdagen

Image

(kan hända att man kan skönja en viss besvikelse över att Ellis polare Ludde följde med på Lorentz ansikte…)

Image

Poppis tjej, den där Elli ❤

Image

Tur att det finns pannkakor

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s