Svårigheten i att götta sig

Asså – jag önskar att jag var lite bättre på att faktiskt bara chilla, och njuta. För det är ju så klart sjukt gulligt med två små bedårande (ett ord som annars bara mormorar får ta i sin mun) bebisar. Samtidigt är det jävligt stressigt – att dels hinna med att hänga med sina stora barn (som alltsomoftast är rätt ansträngande, eftersom de är rejält understimulerade emellanåt), och dels bara gulla med sina bebisar. Det blir lite mer industri av det hela: mata, byta, torka, söva. Så. Klart. Och så ny dag, samma sak. Skulle egentligen bara vilja bestämma mig för att ’Idag ska jag och Rufus och Silas bara götta oss i soffan.’ Men tvätt ska vikas, mat ska lagas, och vad det nu kan vara. Jag säger inte att det är synd om någon, för det är det INTE, men jag försöker här bara påminna mig om att två månader och en vecka har gått fruktansvärt snabbt! Och snart har väl alla pojkarna basröst och fjunmustasch (eller helskägg!) om man inte kommer ihåg att e n j o y .

Image

Två än så länge helt oskäggiga dudes. Silas tv och Rufus th. 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Svårigheten i att götta sig

  1. intetillsalu skriver:

    Vilka fantastiskt fina pojkar. Och du. Bara att du reflekterar över att du inte hinner njuta gör ju att du gör just det – njuter. I alla fall en mikrosekund. Och det är det viktiga. En mikrosekund i sekunden. Det blir många mikrosar på en dag och mycket njutning – jämte tvätt och stök. Ses snart!

  2. intetillsalu skriver:

    Alltså, det här med att jag kommenterar som ”intetillsalu”. Jaja. Det är jag som skriver i alla fall. Caroline. Orkar inte ändra signatur. Men. You know who I am. 🙂

  3. Så jäkla söta!! Grattis igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s