’Allt är normalt’

Den sägningen är nog det allra vanligaste som man får höra  på BVC, MVC, Vårdguiden, och så vidare. Vet inte varför det är så provocerande; det är väl bra?! Men nå’nstans förklarar det ju inte ett beteende som avviker från ett tidigare invant beteende, som i detta fallet, matvägrande bebisar. Inte ens en teori..! Dom får väl inte ha det, kanske, vad vet jag. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att det inte är nå’t som är fel, utan låtsas som ingenting, så får vi se om bebisarna också går på den grejen. Rufus käkar, Silas inte. Tror dom känner av att jag blir stressad och skärrad, och dom är ju inte magra, direkt, så fuck it. Allt är normalt.

Image

Rufus granskas på 2-månaderskontrollen

De blev godkända, u.a.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s