Hans Lorentz Renck 370529-111026

Min (vår) pappa. Barnens morfar, Ellis farfar. Idag skulle han ha fyllt 75 år. Att inte kunna ta upp telefonen och höra hans lugnt, trygga röst – det är obeskrivligt tomt. Och det kommer det att vara tills jag själv dör. Saknar honom något alldeles enormt. Han visste absolut ALLT. En levande uppslagsbok, med ett enormt hjärta. Vila i frid, älskade pappa ❤

Image

Familjen Renck, nyss hemkommen från Miami, 1972

Idag hade jag besök av – hör nu: mina styvbarns morfars nya tjejs dotter (!), Charlotte. Hon vill extraknäcka som barnflicka i höst, vilket ju passar perfekt! Welcome aboard! Ska ju skola in två killar på dagis och ha hand om tvillingar samtidigt, så Charlotte är VARMT välkommen!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s