Ä N T L I G E N !

Sommar! Som man har längtat, vissa mer än andra… Lorentz är överlycklig, han kör efter principen nakenfis eller långbrallor och hårdrockströja (en ärvd T-shirt från kusinen Elli med gruppen Tesla på). Det har tjatats om ’Är det sommar idag?’ sedan typ oktober, och det känns skönt att rakryggat kunna svara: ’Ja!’, och inte, ’Nä, inte idag, men kanske imorron.’ Det plaskas i liten bassäng, hoppas nakenfis i studsmattan, och käkas vattenmelon mest hela eftermiddagarna.

Image

Nudeboy

 

Image

Nudeboys

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s