Kattema, pt 2

Det är något oemotståndligt med kläder som tangerar att vara maskeradkostym, särskilt för barn (även om jag också själv är lite svag för sån’t). Så att Lorentz vägrar vissa plagg, eller har en förkärlek för andra, är ingenting jag kan bli irriterad på; jag har fostrat honom till att vara en vain liten rackare. 

När jag gick för att köpa vårdojjor till Lorentz, så stod dom där. Man säger väl ’De talade till mig’, fast i det här fallet – vrålade skorna i fråga till mig. Jag kunde inte höra mig själv tänka (praktiskt).

Image

Grr… Jeremy Scott Adidassko

Image

…och så fronten

Så jag kom hem med ett par till Lorentz och ett par till Malcolm. Men tvillingarna blev i alla fall utan. Nå’n måtta får det ju vara! Se’n får vi väl se vad juryn säger när dom kommer hem…

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s