Ja må Malcolm leva!

’What the hell håller dom på med?!’, såg det ut som om en väldigt yrvaken Malcolm tänkte när vi (pappa, mamma, Axel och Norma) tågade in och skrålade ’Jamåhanleva’ klockan 6.30 – allt för att hinna med att äta familjefrukost innan Jesper hojjar iväg till jobbet. Lorentz sov igenom hela sången, men vaknade till liv när han insåg att fölsedagsbricka = godis. Malcolms förberedda välling dissades å det bestämdaste till förmån för de godisbitar som låg utströsslade över brickan.

Image

Se’n öppnades paket i rask takt. Den gåva som fick grabben att dra mest på smilbanden var ändå den automatgrej som Norma gett till Lorentz, som han tröttnat på, och till slut gav med sig att ge till lillebrorsan, ’Bitzer’ från Fåret Shaun. Och så ett kort med Toy Story-Woody och Buzz från Elli och Martin. (Ska försöka komma ihåg hur easy to please 2-åringar är till nästa gång.)

Image

Är väldigt nöjd med hur tvillingarna skötte sig – både på natten, och att de tajmade in att vakna klockan 5 (istället för klockan 2…) för att äta. På så sätt fick dels jag sova, och dels hann jag preppa frukosten och lite sån’t.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s