En så’n där dag

Hittills idag:

Större delen av fredagen har hittills använts till att vika tvätt, vika tvätt och vika tvätt. Åtta personer genererar enorma mängder smutstvätt. Sedan har kanske två timmar gått åt till att trycka in nappar som åker ur munnen (för att inte tala om hur många timar för samma ändamål under natten). Det är en så’n dag idag. Trött och lite arg.

Jag vill uppmana mina medmänniskor, familjemedlemmar, etc. – ha inga som helst förväntningar på mig det kommande halvåret. Jag kommer inte kunna prestera mer än att precis bara överleva, och se till att min avkomma så också gör.

Hörs en annan – förhoppningsvis lite mer utsövd – dag.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s