En strålande dag!

Följande har hänt: 1. Jag har sovit, 2. Tvillingarna har lagt på sig ett halvt kilo styck (den ene 672 gram), 3. Lorentz har fått plats på hoodets bästa dagis, 4. Nappen kommer att rädda oss! 5. Det har bara varit en helt underbar dag.

Man kan inte räkna med att alla dagar ska vara såhär, och det är inte bränslet för att skriva. Men det som jag skrev ner igår, hade inte gjort en käft glad över att läsa. Något bra måste väl komma ur detta, tycker jag. De dagar som är tunga och svåra kommer också att behandlas här, det är inte det att jag försöker beskriva mitt liv som om vore det en reklamfilm för shampoo, eller så, men den centrifug av negativ energi som jag tydligen skrev om igår gjorde sig bäst i papperskorgen.

Har bestämt mig för att skriva varannan dag; de dagar som jag inte lägger Lorentz och Malcolm. Inser vikten av att somna klockan 21, och då blir det bara stressigt att hinna skriva om jag ska natta dom först.

Vilken belöning att få för det slit som vi ägnar oss åt nattetid – 1172 gram mer tvillingar! Och Jesper – du är bara bäst. ❤

Image

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En strålande dag!

  1. Marina Renck skriver:

    Så fint Eiln! Och så bra att du inte låter dig stressas av dig själv och din blogg! Stay cool!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s