I’ll be back

Vet inte, men tror att jag ska ta ett litet – förhoppningsvis kort – uppehåll här. De oceaner jag har att ösa ur är väldigt gotiska, och – beroende på hur sömnen förlöpt – Ior-aktiga. Jag vill inte ha detta forum som uttråkande terapeutiska monologer med/för mig själv; det här skulle ju handla om Alla barnen, inte ’alla dessa sömnlösa nätter’..!

Återkommer!

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s