Elli

Idag ringde det på min mobil.

‘Häej’ Den rösten är en av mina absoluta favoritröster, nämligen Ellis. Brorsan Martins dotter, kusin till Lorentz, Malcolm och tvillingar, och polare med Norma. ’Elin, vet du, idag, så sov jag över hos en kompis, jag är så himla trött! Och i alla fall. Vi fick varsin Trisslott, men jag vann ingenting på min, det var bara en massa TV-apparater, så jag slängde den. ’Nää! Äre sant?!’ ’Aa. Och så berättade jag det för pappa, och han sa att det var vinst, så då började jag leta efter den, men jag hittade inte den.’ ’Nää, lägg AV!!’ ’[Fniss] April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!’ (Jag är ett oerhört tacksamt offer för så’nt)

Elli är den unge som inspirerat mig till att vilja skaffa barn själv. Hon är i alla fall det första barnet jag lärde mig att älska (som vuxen). Se’n hon var en dag gammal har jag känt henne. Hon är smart, snäll, klok, vis, vänlig, sjukt rolig, och pure pleasure att ha att göra med. Hon är – tillsammans med Norma och Axel, så klart – all time high favorit för småkillarna, och är ofta här hos oss i Enskede och hänger. Elli är 9 år. Norma är 11, och dom lattjar och har kul. Axel och Norma är hos sin mamma varannan vecka. Elli kommer och hänger ändå ibland, och då har hon inga problem med att lajja med Lorentz, och Malcolm hakar på med glädje. Snart kan hon adda ett par till till fanskaran.

Image

Elli med småkussar

Image

Elli och Norma i Torekov, Sommaren 2010

Image

Lorentz och Elli, Torekov sommaren 2009

Image

Lorentz och Elli

The Rencks Jrs

Elli, Lorentz, tvillingar

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s